Αντιοξειδωτικά

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Ai-Dren 120 tablets
   Αποστράγγιση των υγρών του σώματος είναι πλούσια σε φυτικές ίνες συμπλήρωμα διατροφής με άλλα λειτουργικά συστατικά που προστίθενται. Φυτικά εκχυλίσματα Αϊ-Dren συμβάλλει στις λειτουργίες καθαρισμού του σώματος (πικραλίδα, Wakame), με την αποστράγγιση των υγρών του σώματος * (cranberry..
  22,00€
 • Alpha Lipoic Acid 100 capsules
  100 capsules   Supplement Facts   Serving Size (1 capsule)   Servings Per Container 100   Amount Per Serving Alpha Lipoic Acid 200mg Ingredients: Alpha lipoic acid, Gelati..
  15,00€
 • GRAPE SEED 70tabs
  ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΠΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ   Το εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού έχει μια πολύ ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και επίσης αναζωογονεί τα κύτταρα. Το εκχύλισμα Grape Seed είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικ..
  17,00€
 • Liver Aid 60 tablets
  Το Ήπαρ (Συκώτι) είναι το χημικό εργοστάσιο του σώματός μας, στο οποίο λαμβάνουν μέρος εκατοντάδες χημικές διεργασίες και λειτουργεί ως κέντρο αποτοξίνωσης. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να αποτοξινώνεται το συκώτι μας τακτικά. Με τον καθαρισμό του ήπατος σας, η απώλεια του περιττού βάρους ε..
  19,00€
 • VITAMIN C1000 + ROSEHIPS EU 100tabs
  ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ ΓΙΑ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ   Η Βιταμίνη C είναι βιταμίνη απαραίτητη για το ανθρώπινο σώμα αφού είναι ένα από τα πιο σημαντικά αντιοξειδωτικά. Βοηθάει το σώμα σας να καταπολεμήσει τις ελεύθερες ρίζες, καθώς και να ενισχύσ..
  15,00€