Ηλεκτρολύτες

Οι ηλεκτρολύτες είναι μεταλλικά άλατα που διαλύονται τόσο στο σώμα όσο και στα υγρά του σώματος επιδρώντας στο ph του αίματος αλλά και στη μυϊκή λειτουργία. Συμβάλλουν στην εξισορρόπηση των υγρών στο σώμα καθώς και στη ρύθμιση του όγκου των υγρών του αίματος. Κατά την έντονη άσκηση το σώμα αυξάνει την απώλεια υγρών μέσω της εφίδρωσης. Αυτά τα υγρά είναι σημαντικό να αναπληρώνονται για να μην προκληθεί αφυδάτωση που θα αποδυναμώσει το σώμα αφού θα μειώσει τον όγκο του αίματος και θα αυξήσει τη σωματική θερμοκρασία. Εάν το σώμα χάσει υγρά τότε θα απορυθμιστούν βασικοί ηλεκτρολύτες και θα μειωθεί η απόδοση. Οι ηλεκτρολύτες αναπληρώνουν τάχιστα την ενυδάτωση του οργανισμού, αυξάνοντας την απόδοση και μηδενίζοντας τον κίνδυνο ανεπιθύμητων προβλημάτων κατά την άσκηση.  

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • GN 4 ACTIVE ELECTROLYTES 10sticks
  Το 4 Active Electrolytes της Gold Nutrition® είναι μια φόρμουλα που αναπτύχθηκε για να συμπληρώσει το κενό των ισοτονικών ποτών προκειμένου να εξασφαλισθεί η σωστή παροχή στον οργανισμό από τους ηλεκτρολύτες που έχουν χαθεί κατά την άσκηση. Είναι επίσης μια εναλλακτική λύση για εκείνους που θέλ..
  8,00€
 • HydraTECH® 14 sachets of 3 grams
  Το Yamamoto® Nutrition Το HydraTECH® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής μαγνησίου και καλίου που παρέχει L-αλανυλ L-Γλουταμίνη (Sustamine®). Το μαγνήσιο συμβάλλει στην πρόληψη της κόπωσης και στη διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών, του μεταβολισμού και της πρωτεϊνικής σύνθεσης. Επιπλέον, το..
  14,00€
 • ISOTONIC 10x40g
    Όταν ιδρώνετε, χάνετε μέρος του σώματός σας. Αναπληρώστε τον εαυτό σας!   ISORADE Το IsoRADE είναι η λύση της ENDURACE για ενυδάτωση. Αυτό το αναζωογονητικό ισοτονικό ποτό σας βοηθά στην αναπλήρωση των υγρών, στην αποκατάσταση της ενέργειας και όλων των θρεπτικών συστατικώ..
  10,00€
 • MULTISALT 60caps
  292 mg αλάτι ανά κάψουλα Διατηρεί την ισορροπία των ηλεκτρολυτών* Αποτελεσματικό συμπλήρωμα αλατιού Μειώνει τους κινδύνους της μυϊκής κράμπας** Εύχρηστες κάψουλες, εύκολες στην δοσολογία Χωρίς συντηρητικά Χωρίς γλουτένη Χωρίς λακτόζη   ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΑΛΑΤΙ Κατά τις πα..
  12,00€