Ισοτονικά / Υποτονικά

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Isotec Endurance 1000gr
  (33γρ) σε 500ml  νερού και το λαμβάνουμε κατά την διάρκεια της προπόνησης.   Η εντατική προπόνηση με βάρη αλλά και αντοχής μειώνει τα ενεργειακά αποθέματα και οδηγεί στην απώλεια υγρών και ηλεκτρολυτών. Ένα ζεστό και υγρό περιβάλλον αυξάνει ακόμα περισσότερο αυτή την απώλεια κάτι που..
  17,00€
 • ISOTONIC 10x40g
    Όταν ιδρώνετε, χάνετε μέρος του σώματός σας. Αναπληρώστε τον εαυτό σας!   ISORADE Το IsoRADE είναι η λύση της ENDURACE για ενυδάτωση. Αυτό το αναζωογονητικό ισοτονικό ποτό σας βοηθά στην αναπλήρωση των υγρών, στην αποκατάσταση της ενέργειας και όλων των θρεπτικών συστατικώ..
  10,00€
 • L-Carnitine Drink 1000mg
  ΓΕΥΣΕΙΣ:  ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ-ΦΡΑΟΥΛΑ & ΜΗΛΟ-ΑΧΛΑΔΙ   Η L-Carnitine Drink 1000mg  είναι ένα έτοιμη για κατανάλωση ποτό L-Καρνιτίνης, προσφέροντας 1000mg L-Καρνιτίνη ανά φιάλη. Είναι παρασκευασμένη για σοβαρά άτομα που ψάχνουν να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους σ..
  2,00€
 • MULTI HYPOTONIC DRINK 1000ml (BIOTECH USA)
  ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΥΓΡΑ ΜΕ ΝΑΤΡΙΟ, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑ ΧΑΜΗΛΟ ΣΕ ΘΕΡΜΙΔΕΣ   Το Multihypotonic Drink είναι ένα συμπυκνωμένο υγρό το οποίο χρησιμοποιείται για να παρασκευάζετε χαμηλοθερμιδικά υποτονικά ροφήματα κατά τη διάρκεια της προπόνησ..
  18,00€ 20,00€