Νιτρικά

Το μονοξείδιο του αζώτου η αλλιώς Νιτρικό Οξείδιο Ν.Ο. είναι μια χημική ένωση που στο μόριό της υπάρχουν τα άτομα του αζώτου (Ν) και του οξυγόνου (Ο2). Το ΝΟ παράγεται από το σώμα προκαλώντας τη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων, βελτιώνοντας τη ροή του αίματος προς τους μυς και τη μεταφορά όλων των μακροδιατροφικών στοιχείων. Ταυτόχρονα βελτιώνει την ικανότητα των μυών να συσπώνται καθώς απομακρύνει το συσσωρευμένο γαλακτικό οξύ στη διάρκεια της έντονης άσκησης. Στην πραγματικότητα το σώμα καθαρίζει το γαλακτικό οξύ με το Νιτρικό Οξείδιο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της αντοχής, την ενίσχυση της αποκατάστασης και την αίσθηση μεγαλύτερων ¨πρηξιμάτων¨ κατά την άσκηση.

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Raging Blood 250ml
  Καταναλώστε 1 μπουκάλι την μέρα πριν την προπόνηση ή οποιαδήποτε στιγμή για την ενέργεια. Το RAGING BLOOD είναι ένα προσεκτικά σχεδιασμένο διεγερτικό προ-προπόνησης, «προ-καρδιο" φόρμουλα με αποδεδειγμένα και δημοφιλή συστατικά. Έχει επιλεγεί προσεκτικά οι δόσεις των συστατικών για να σας δώσει ά..
  2,00€ 2,50€
 • Black Blood 330γρ. cola
   Πάρτε 1 μερίδα (2 κουταλάκια μέτρησης) σκόνης και αναμίξτε την με 100 ml νερό, 15 λεπτά πριν την προπόνηση   Σε μορφή σκόνης πριν από την προπόνηση με 10 ενεργά συστατικά     Η υψηλή περιεκτικότητα του σε καφεΐνη δίνει το αίσθημα της ενεργοποίησης     Χωρίς υδα..
  35,00€
 • Caffeine + Taurine 60 caps
  To Caffeine + Taurine 60 caps Αναζωογονεί το σώμα και το πνεύμα με απόλυτα φυσικό τρόπο. Αν δεν αντέχεις ακόμα ένα energy drink και έχεις βαρεθεί την ζάχαρη που περιέχουν όλα αυτά, αλλά παρόλα αυτά έχεις ανάγκη από μια επιπλέον ενέργεια, τότε θα πρέπει να δοκιμάσεις το Power Force. Περιέχει ταυρί..
  15,00€
 • ENERGY SHOT 20x25ml amps (BIOTECH USA)
  Φόρμουλα για εξαιρετική ενέργεια με υδατάνθρακα (γλυκόζη, φρουκτόζη, μαλτοδεξτρίνη, ριβόζη).   Δοσολογία: Παίρνετε μία αμπούλα το πρωί, πριν ή μετά από έντονη αερόβια προπόνηση (ποδηλασία, αναρρίχηση, τρέξιμο κλπ). ..
  1,50€
 • Fireworks 360gr
  Αναμίξτε 12 γραμμάρια με 400 ml νερού. Χρησιμοποιήστε 30-60 λεπτά πριν την προπόνηση ή οποιαδήποτε στιγμή όταν χρειάζεστε διέγερση. Χρησιμοποιήστε το προϊόν σε συνδυασμό με τα τρόφιμα ως μέρος μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής και όχι ως υποκατάστατο για τέτοια. Το FIREWORKS έχει σχεδιαστεί ..
  27,00€
 • HORSE POWER X 225gr
  Το Horse Power X είναι η εξέλιξη, του πρωτοποριακού για την εποχή του προ-εξασκητικού συμπληρώματος της Ultimate Nutrition, του HorsePower, το οποίο λανσαρίστηκε με επιτυχία το 2006. Από τότε, η Ultimate Nutrition έχει πλήρως αναθεωρήσει και εφαρμόσει τις τελευταίες βελτιώσεις στ..
  40,00€ 45,00€
 • Hot Blood 3.0 300 gr
  Αναμείξτε 1 μερίδα (20 γραμμάρια) με 400 ml κρύο νερό. Ελαφρώς ανθρακούχο, ανοίγετε το μπουκάλι κατά την διάρκεια της ανάμιξης κάθε 5 δευτερόλεπτα για να αποφευχθεί οποιαδήποτε τυχαία συσσώρευση πίεσης! Καταναλώστε το 30-45 λεπτά πριν την προπόνηση, κατά προτίμηση με άδειο στομάχι. Άτομα ευ..
  23,00€
 • Keel 100gr (cola-lime)
  Πάντα χρησιμοποιούμε στον κόσμο του αθλητισμού, δεν μπορούσαμε να αφήσουμε ένα συμπλήρωμα βασισμένο στην καφεΐνη, γνωστό για τα εξαιρετικά ερεθιστικά εργογονικά αποτελέσματά του, τα οποία ωφελούν την απόδοση και τη συγκέντρωση, καθώς και την αύξηση του ορίου ανοχής του πόνου. Το πιο σημαντικό χαρ..
  28,00€
 • Mega Sauzer 300 grams
  How to use: add 1 scoop (20 grams) in 300-400 ml of water and take once a day, approximately one hour before workouts or competitions. MEGA SAUZER - Dietary Supplement Yamamoto Nutrition® presents MEGA SAUZER®. MEGA SAUZER® is a dietary supplement indicated for pr..
  27,00€
 • NITROX THERAPY 340g
  Το NitroX Therapy είναι ένα πολύ ισχυρό συμπλήρωμα για πριν την προπόνηση το οποίο βοηθάει τους αθλητές που προπονούνται σοβαρά να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο στο γυμναστήριο. Οι ενεργοποιητές και τα ερεθίσματα του νιτρικού οξειδίου (NO) αυτής της φόρμουλας θα σας ενεργοποιήσει, ενώ τ..
  23,00€
 • NITROX THERAPY 680gr
  Το NitroX Therapy είναι ένα πολύ ισχυρό συμπλήρωμα για πριν την προπόνηση το οποίο βοηθάει τους αθλητές που προπονούνται σοβαρά να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο στο γυμναστήριο. Οι ενεργοποιητές και τα ερεθίσματα του νιτρικού οξειδίου (NO) αυτής της φόρμουλας θα σας ενεργοποιήσει, ενώ τ..
  32,00€
 • Pow3rd 2.0 350gr
  Αναμείξτε μια μερίδα με 250-300 ml νερό και πιείτε το 30-60 λεπτά πριν την προπόνηση ή οταν θα πρέπει να έχετε την ενέργεια και την συγκέντρωση. Μην υπερβαίνετε τις 2 ξεχωριστές μερίδες την ημέρα! Το POW3RD! 2.0 είναι μια εξελιγμένη, δική μας προ-προπονητική φόρμουλα ενίσχυσης με 10 προσεκτικά επ..
  20,00€ 25,00€