Κρεατίνες

Η κρεατίνη αποτελεί την κυρίαρχη πηγή ενέργειας για το σώμα. Μπορεί να την παράγει το σώμα όμως η συμπληρωματική της λήψη αυξάνει τα αποθέματα της στους μυς, με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η δυνατότητα τους να συσπώνται και να παράγουν έργο. Η χρήση κρεατίνης είναι ωφέλιμη κυρίως από bodybuilders, αθλητές άρσης βαρών, αθλητές αντοχής καθώς συμβάλλει στη γρηγορότερη αναπλήρωση των αποθεμάτων γλυκογόνου. Είναι τα ιδανικά προϊόντα για οποιονδήποτε επιθυμεί να αυξήσει τον όγκο και τη δύναμη του γρήγορα και αποτελεσματικά. Η σύνθεση της γίνεται από τα αμινοξέα μεθειονίνη – αργινίνη, γλυκίνη και αποθηκεύεται κατά΄95% στους σκελετικούς μυς. Είναι το πιο μελετημένο εργογενές βοήθημα και όλες οι έρευνες αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει καμία παρενέργεια από την συμπληρωματική τους λήψη, αντιθέτως ασκεί προστατευτική επίδραση έναντι κάποιου τραυματισμού που προκαλείται από την έντονη άσκηση. Βελτιώνει σίγουρα την αντοχή και τις επιδόσεις και είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι δουλεύει σε όλους.  

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • Crea MASS 500 grams
  H CreaMASS είναι 100% συμπλήρωμα κρεατίνης Μονοϋδρικής, κατάλληλο για ενήλικες αθλητές που εκτελουν  έντονη σωματική άσκηση. Η κρεατίνη αυξάνει την σωματική απόδοση σε διαδοχικές εκρήξεις των βραχυπρόθεσμων, υψηλής έντασης ασκησης(τα θετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 3..
  16,00€
 • CREA TRANS 1 KG
  ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: ενα scoop 40γρ. (σε 200ml) το πρωι πριν το γευμα και ενα scoop πριν την προπονηση Προϊόν για αθλητές, με τη ζάχαρη και γλυκαντικές ουσίες. Ενδείκνυται για ενήλικες που ασκούν εντατική άσκηση. Η κρεατίνη αυξάνει την σωματική απόδοση σε περίπτωση επανειλημμένης δραστηριότητας, υψηλής έν..
  30,00€
 • CreaBomb 660 gr
  Πάρτε 5 γραμμάρια κρεατίνης (5,5 γραμμάρια CREA-BOMB) για κάθε 15 κιλά σωματικού βάρους σας καθημερινά. Αυτά τα 5 γραμμάρια να τα παίρνετε σε διάφορες στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας και λίγο πριν από γεύματα που περιέχουν υδατάνθρακες.. Μετά από μια αρχική φάση φόρτωσης 5-7 ημέρες, πάρτε 5-10 γ..
  32,00€
 • CREASYN 120caps
  3,000 mg κρεατίνη σύμπλεγμα (ρυθμιστική μονοϋδρική κρεατίνη και υδροχλωρική κρεατίνη) 600 mg βήτα-αλανίνης 150 mg L-ιστιδίνης 125 mg καφεΐνης (από πράσινα φύλλα τσαγιού) 500 mg ταυρίνης 1.2 mg synephryne (from Citrus aurantium fruit) Τα τρία συστατικά κρεατίνης στο περιεχόμενο το..
  25,00€
 • CREATINE 100% MONOHYDRATE 300gr
  Η 100% Creatine Monohydrate παρασκευάζεται με καθαρή μονοϋδρική κρεατίνη σε μορφή σκόνης. Το άγευστο μείγμα σκόνης είναι πιο εύκολο να αναμιχθεί με άλλα συμπληρώματα όπως συμπληρώματα αύξησης βάρους και ροφήματα πρωτεΐνης. Η 100% Μονοϋδρική Κρεατίνη, χρησιμοποιείτα..
  13,00€
 • CREATINE PH-X 210caps
  Η Creatine pH-X είναι το ιδανικό προϊόν για αθλητές οι οποίοι στοχεύουν σε αποτελεσματική αύξηση δύναμης και ισχύος. 100% Απορόφηση Η Creatine pH-X έχει δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας μόρια κρεατίνης με τροποποιημένο pH προκειμένου να γίνουν πιο ανθεκτικά στο όξιν..
  27,00€
 • CREATINE PH-X 90caps
   100% ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ  ΧΩΡΙΣ ΔΟΣΗ ΦΟΡΤΙΣΗΣ  ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ  ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ ΠΡΗΞΙΜΑΤΑ  200% ΑΥΞΗΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ   Η Creatine pH-X είναι το ιδανικό προϊόν για αθλητές οι οποίοι στοχεύουν σε αποτελεσματική αύξηση δύναμης και ..
  15,00€
 • Creatine Tabs Creapure© Quality 150 tablets
  150 tablets   Supplement Facts Servings Per Container 50 Amount Per Serving   Creatine Monohydrate 3.000mg Ingredients: Creatine Monohydrate (Creapure®); Stabilizer: Cellulose microcrystalline; Anti-ca..
  15,00€
 • Kre-ALKALYN® PERFORMANCE 120 Caps
  How to use: 1 κάψουλα μία φορά την ημέρα με ένα ποτήρι νερό, κατά προτίμηση το πρωί κατά τη διάρκεια του πρωινού ή  1 ωρα πριν την προπονηση Το Kre-ALKALYN® PERFORMANCE είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που βασίζεται σε εκχυλίσματα φυτών και άλλους θρεπτικούς  παράγοντες, σε..
  35,00€
 • scitec 100% Creatine Monohydrate 300 gr
  Η ευεργετική επίδραση της επιτυγχάνεται με την ημερήσια πρόσληψη τουλάχιστον 3 γραμμαρίων κρεατίνης! Διαιρέστε το σωματικό σας βάρος σε κιλά με το 3. Αυτό είναι το συνολικό ποσό της κρεατίνης σε γραμμάρια που πρέπει να λαμβάνετε καθημερινά στην «φάση φόρτωσης" (πρώτη εβδομάδα χρήσης). Μετά τ..
  13,00€
 • Trans-X Professional 1816 gr
  Χρησιμοποιήστε τουλάχιστον 1000 ml νερό για την αραίωση 100 γραμμαρίων και μείνετε καλά ενυδατωμένο όλη την ημέρα. Πάρτε μια μερίδα 2 φορές την ημέρα, κατά το ξύπνημα και μετά την προπόνηση στη «φάση φόρτωσης" (πρώτες 5 ημέρες της χρήσης). Για συντήρηση κάντε χρήση 1 μερίδας μετά την προπόνηση, ή με..
  27,00€ 35,00€
 • TRI CREATINE MALATE 300gr
  Η συμπλήρωση της διατροφής σας με το Tri Creatine Malate φαίνεται να αυξάνει το συνολικό σωματικό βάρος, την καθαρή μυϊκή μάζα, τη μυϊκή δύναμη, την καρδιαγγειακή υγεία και συνολικά την αθλητική απόδοση. Το Tri Creatine Malate είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην αύξηση της παρά..
  20,00€