Γλουταμίνες

Η L- γλουταμίνη έχει την ιδιαιτερότητα να διαπερνά τη γενική κυκλοφορία του αίματος και να μπορεί να φτάνει στον εγκέφαλο. Εκεί μετατρέπεται σε γλουταμινικό οξύ και αυξάνει τα ενεργειακά αποθέματα ενώ μπορεί να αποτοξινώσει τον οργανισμό από την πλεονάζουσα αμμωνία. Συμβάλλει στην καλή υγεία ρου εντέρου και του πεπτικού συστήματος και πρέπει να λαμβάνεται συμπληρωματικά απ’ όσους αθλούνται διότι το στρες που υπόκειται ο οργανισμός κατά την άσκηση μειώνει τα επίπεδα γλουταμίνης

Ταξινόμηση:
Εμφάνιση:
Εμφάνιση: Λίστα Πλέγμα
 • L-Glutamine (300 gr)
  Χρησιμοποιήστε κυρίως πριν/κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση, καθώς επίσης και πριν πάτε για ύπνο για να αυξήσετε τη φυσική παραγωγή της αυξητικής ορμόνης και την καταπολέμηση του νυχτερινού καταβολισμού. Είναι ωφέλιμο να συνδυάσετε τη γλουταμίνη με ροφήματα που περιέχουν υδατάνθρακες. Η γλ..
  26,00€
 • G-Bomb 2.0 308 gr Ice Tea
  Ανακατέψτε 1 δόση με 300-400 ml νερό. Καταναλώστε 1 δόση 30 λεπτά πριν από την προπόνηση και 1 δόση αμέσως μετά την προπόνηση. Το G-BOMB μπορεί να είναι αποτελεσματικό και σε πολλές άλλες στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας (για παράδειγμα, πριν πάτε για ύπνο). Βασικά Χαρακτηριστικά: 8 Σ..
  30,00€
 • Glutamass POWDER 600 Grams
  600 grams   Mean analysis Per dose 5g Servings Per Container 120   Per 1 scoop (5g) L-glutamine 5000mg Ingredients: L-glutamine. How ..
  25,00€
 • Glutamine Powder 600 grams
  600 Grams   Supplement Facts Serving Size 5g Amount Per Serving   L-Glutamine 5.000mg Ingredients: L-Glutamine (Kyowa). How to use: προσθέστε μια κουταλιά  5γρ σε ένα ποτήρι νερό ..
  33,00€
 • Glutamine Pro Tabs 200 tablets
  Η 100% L-Glutamine χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην ανάπτυξη των επιπέδων δύναμης, για να ενισχύσει τα οφέλη στη μυϊκή ανάπτυξη και να εμποδίσει τον καταβολισμό του μυϊκού ιστού που μπορεί να είναι επακόλουθο της επίπονης άσκησης. Αντιμετώπισε Τον Μυϊκό Καταβολισμό!  Το..
  20,00€
 • Glutanator 500gr
  Σχεδιασμένο με 5 φόρμουλες γλουταμίνης, το Glutanator χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην άνοδο των επιπέδων δύναμης, να αυξήσει τα οφέλη σε μυϊκή ανάπτυξη και να εμποδίσει τον καταβολισμό του μυϊκού ιστού ο οποίος μπορεί να συμβεί μετά από συνεχόμενη και επίπονη άσκηση. Απολαύστε την ανα..
  39,00€
 • L-GLUTAMINE 240gr
  Η 100% L-Glutamine χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην ανάπτυξη των επιπέδων δύναμης, για να ενισχύσει τα οφέλη στη μυϊκή ανάπτυξη και να εμποδίσει τον καταβολισμό του μυϊκού ιστού που μπορεί να είναι επακόλουθο της επίπονης άσκησης. Αντιμετώπισε Τον Μυϊκό Καταβολισμό!  ..
  22,00€